<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*
<< ابرِ ارغوانی >>

<< ابرِ ارغوانی >>

سلام؛عالی ترین صدای موسیقایی نزد پروردگار محسوب می شود,...*داریوش علیزاده*

ازمیان هاتویی های اویتامن...

 


ومن خیلی  خوشحالم که؛سریال" درچشم باد" مجدد پخش میشه.

****

واما مربای بِه ،عزیز دل بابا:)

به ,بهه  تلخی بودو 

لاجرم چونش نمودیم و

بسی خوش طعمِ بامزه ی گَس طوری شده بود.

لاکن اندکی،با خامه ادقامش  نمودیم و،

بسان برق سفازگرفته ها شدیم/:

*****

****

یادتون هست؟عید واسه اَجی؟سُنبل خریده بودم؟خو اون تصویر خودِ خودشِ ،که همین جمعه ای که گذشت .همین ایستگاه آخر آذری،عطر شکوفه هاش رو برشاخه ها پاچید و

ومن به آن تک درخت توسکای کنار رود خانه فکر کردم.

که یک آشیانه، مابین شاخه هاش هست.دور اطرافش هم، خارو جلبک و خزه و گل پامچال و بنفشه...وبعد چه چه زیبای بلبل وحشی.وهوایِ بهاری/:

****ایشان تصویر تُرش تره هستن.میگم ترش تره،یادِ نیکان جان و مامان طیبه ام می افتم❤بله،ایشان ترش تره ی شیرین تره هستن.طرز تهیه اش .سبزیِ (گیاهِ؟)وحشیِ شیرین تره،سیر،یک قاشق آرد،نمک و زرد چوبه و فلفل و روغن و تخم مرغ.رب انار=شیرین تره.

****

****ایشان هم پاچ باقلایِ پوست کنده اس.حاظر و آماده برای باقلاقاتق شدن.این فصل سال.پاچ باقلای پاییزی،توی بازار هست و

بسیارهم،طعمش ومزه اش،از پاچ باقلای بهارِ متفاوت تره

*****

*****

میشه؟به مامانم نگین؟من باقلی پلو پزیدم ؟هان؟میشه؟قول میدم دفعه بعد ،باپنج شیش تا باقلی ،باقلی پلو بپزم و

باقیش همش شوید باشه !

****

ایشان همان گیاهِ شیرین تره هستن.معمولا این فصل از سال گوشه کنارپرچین،سبز میشن و

تا فصل ماقبل  گلدهیش؛ مردمان ولایت مون ازش تره درست میکنن و

همراه،ماهی،ماهی شور،ماهی دودی.ماست و کته تناول میکنن.البته بستگی داره میل شون به کدام نوع از ماهی بکشه،یعنی یک نوع ماهی انتخاب میکنن.مثلا ماهی  سفیدِشور.که قدِ یه قوطی کبریت می برن و

سرخ میکنن.یا اینکه توی ماست خوری،هنگامی که پلو مشغول دم کشی هست،ماهی شور رو دم میارن/:همون بخار پزمیکنن :)

****

****

هاااا...اصولا جاده ی بارون زده فاز میزونی داره و

ایشان رو هفته ی ماقبل تر،توی مسیر دیدیم؛خوشمان آمد/: